AĞRI / MERKEZ - Şehit Korgeneral İsmail Selen Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinde kahramanca savaşıp şehit olan askerlerimizin ruhları şad olsun.

Mesnevi'den Hikayeler.

Depreme karşı bilinçlendik.

Haz

Okulumuzun son sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreninde emeği geçen başta 8/A sınıfı rehber öğretmeni ve Türkçe öğretmeni Vural KÖKSER olmak üzere tüm öğretmenlerimize, ayrıca çocuklarımızın bu özel gününde okulumuza Patnos'tan gelerek etkinliğimize katılan önceki yıl okulumuzda müdür yardımcısı ve Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yapan Adem ULUTAŞ' a çok teşekkür ederiz.

Nis

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası münazara yarışmasına katılan öğrencilerimiz birinci turu geçerek ikinci tura kalmışlardır. İkinci turda da rakibi karşısında çok küçük bir farkla münazara yarışmasına veda etmiştir. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık mücadelemizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurarak taçlandırmış olduğu bu kutlu gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlanmıştır. Çocuklar geleneksel oyunlarla günümüz oyunlarını harmanlayarak doyasıya eğlendiler.

Mrt

Malazgirt'te Alpaslan'ın dilinde, Surlarda Ulubatlı'nın elinde, Çanakkale cihadının yılında; Zemin kan kırmızı, ay yıldızı ak, O mübarek bayrak, işte bu bayrak! 18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun.

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.